2691032112 6980302893 Καμάρες, Αίγιο sot.pasha88@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Σωτηρία Πασχάκη
Ασφαλιστικός Πράκτορας - Ασφαλιστικό Γραφείο Καμάρες Αιγιαλείας
 
 
Η “Σωτηρία Πασχάκη” είναι ασφαλιστικός πράκτορας που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικής και επαγγελματικής ασφάλισης από το 2011. Το 2018 δημιούργησε το δικό της ασφαλιστικό γραφείο στις Καμάρες Αιγιαλείας, με στόχο την προσφορά των καλύτερων ασφαλιστικών προγραμμάτων που θα εξασφαλίσουν την ικανοποίηση κάθε πελάτη.

Αποτελώντας εταιρικός συνεργάτης της ασφαλιστικής εταιρείας Νp αλλά και συνεργαζόμενο με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου, το ασφαλιστικό γραφείο μας, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική ασφάλεια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και τις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση!

Η έμπειρη ασφαλιστική πράκτορας και η ομάδα της, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουν τις επιθυμίες σας, να αξιολογήσουν τις ανάγκες σας και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση, με μοναδικό κριτήριο το δικό σας συμφέρον.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων που σχετίζονται με την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, το οχημά ή το σκάφος σας, την ασφάλεια την δική σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλα τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα και γενικότερα τα νέα στο χώρο της ασφάλισης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σε εμάς θα βρείτε την ιδανική λύση για κάθε είδους ασφάλεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στόχος μας είναι να θέσουμε νέα πρότυπα εξυπηρέτησης και συνεργασίας, να αναδείξουμε την αξία των ασφαλιστικών προγραμμάτων αλλά και να γίνουμε σημείο αναφοράς στην ασφαλιστική αγορά για την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και την διαρκή υποστήριξη κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το ασφαλιστικό γραφείο μας στις Καμάρες Αιγιαλείας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.