2691032112 6980302893 Καμάρες, Αίγιο sot.pasha88@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σωτηρία Πασχάκη | Ασφαλιστικός Πράκτορας - Ασφαλιστικό Γραφείο Καμάρες Αιγιαλείας
 
Το ασφαλιστικό γραφείο μας “Σωτηρία Πασχάκη” το οποίο βρίσκεται στις Καμάρες Αιγιαλείας και η έμπειρη ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη.

Κατά την πρώτη μας συνάντηση ακούμε, εντοπίζουμε, καταγράφουμε και ιεράρχουμε τις ανάγκες σας προκειμένου να μπορέσουμε να σας προτείνουμε το ιδανικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύψει όλα αυτά που έχουν αξία για εσάς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε δίπλα σας,
όχι μόνο για να νιώθετε αλλά και για να είστε Ασφαλής!

 
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Όποιες καλύψεις και αν επιθυμείτε, το ασφαλιστικό γραφείο μας, παρέχει τις ιδανικές ασφάλειες για όλα τα είδη οχημάτων όμως αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, λεωφορεία, φορτηγά και μηχανήματα έργων.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ
Απολαύστε ξένοιαστοι τις εξορμήσεις στην θάλασσα με το σκάφος σας, αφου θα έχετε επιλέξει ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρουμε.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Ασφαλίστε την κύρια ή την εξοχική σας κατοικία και ξενοιάστε από κάθε καταστροφικό γεγονός ή μια πιθανή ζημιά που μπορεί να προκύψει στην περιουσία σας.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Παρέχουμε τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα για καταστήματα και επιχειρήσεις κάθε είδους, ώστε κάθε απρόβλεπτο γεγονός να μην είναι ζημιογόνο για εσάς.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Σίγουρα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα σας προκύψει κάποιο ατύχημα, μπορούμε όμως να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη ιατρική περίθαλψη μέσα από τα ασφαλιστικά μας προγράμματα.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ
Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα και καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας και ζωής για εσάς αλλά και για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ
Διαθέτουμε ασφαλιστικά πακέτα για αστική ευθύνη αλλά και ευθύνη εργοδότη. Από τα πιο απλά συμβάντα της καθημερινότητάς μας, μέχρι και τις πιο σύνθετες περιπτώσεις. 
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Εάν ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς ή για προσωπικούς λόγους, το ασφαλιστικό γραφείο μας, παρέχει τις ιδανικές ασφάλειες. Παράλληλα, παρέχει ασφάλειες μετανάστη καθώς και ασφάλειες erasmus.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΗ
Επιθυμώντας την στήριξη κάθε αγρότη, το ασφαλιστικό γραφείο μας, διαθέτει ολοκληρωμένα και συμφέρουσα προγράμματα ασφάλισης για κάθε αγρότη.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Μέσα από τα προγράμματα νομικής προστασίας που σας προσφέρουμε απαλλάσσεστε από το άγχος και τα έξοδα για όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να βρείτε το δίκιο σας και να διεκδικήσετε κάθε νόμιμη αποζημίωση.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε τα ιδανικά προγράμματα ασφάλισης, κατά παντός κινδύνου, για το χώρο των κατασκευών δημοσίων και ιδιωτικών έργων.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Ασφαλίστε σε εμάς τα μεταφερόμενα φορτία σας και ξενοιάστε από τους κινδύνους που ίσως σας σταθούν εμπόδιο για την εξαγωγή ή εισαγωγή των προϊόντων σας.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Διαθέτουμε και προσφέρουμε τις ιδανικές ασφάλειες για συλλόγους όπως κυνηγετικούς, ποδηλατικούς, σχολείων - μαθητών, εκδρομών, αθλητικών συλλόγων κ.α.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΟΙΠΩΝ ΑΓΑΘΩΝ
Στο ασφαλιστικό γραφείο μας, διαθέτουμε προγράμματα ασφάλειας κάθε αγαθού από χρήματα και θραύσεις κρυστάλλων έως και πακέτα ασφάλισης του αγαπημένου σας κατοικίδιου.
 
     
  Ενδιαφέρομαι  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φιλοσοφία του ασφαλιστικού γραφείου μας είναι να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη αλλά και να είναι διαρκώς δίπλα του, ότι και αν χρειαστεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το ασφαλιστικό γραφείο μας στις Καμάρες Αιγιαλείας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.